Wie ben ik

Tjepp” is de kleinschalige meubelmakerij van Tjebbe Bakker. Sinds 2007 ontwerp en maak ik meubels en interieur op maat, met name kasten, tafels, wandmeubels en keukens. Op het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam heb ik mij het vak van meubelmaker eigen gemaakt en inmiddels heb ik een ruime ervaring. In Lent (bij Nijmegen) heb ik mijn werkplaats aan huis, ruim voorzien van professioneel gereedschap. Ik heb het hele proces, van ontwerp tot afwerking en plaatsing op locatie, in eigen hand.

Een meubel van Tjepp is uniek, speciaal voor u ontworpen en gemaakt, perfect afgewerkt, en het gaat een leven lang mee. Omdat ik als kleine ondernemer een nauwe relatie heb met u als klant lever ik de kwaliteit die bij u past. Een meubel van “Tjepp” is aantrekkelijker geprijsd dan de meubels uit gerenommeerde meubelwinkels omdat de tussenhandel wordt uitgeschakeld, bovendien krijgt u van mij een meubel dat 100% bij u past!

Back To Top