Werkwijze & materialen

Dressoir2

Werkwijze

Als u een vraag heeft over een meubel, kastenwand of keuken op maat, neem dan contact met me op. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we samen naar uw wensen en de materialen en mogelijkheden binnen uw budget. Ik kom hiervoor graag bij u langs om te helpen het ontwerp af te stemmen op uw interieur. Vervolgens maak ik een kostenraming en een schets, u bepaalt aan de hand daarvan of u met mij in zee wilt.

Na deze voorbereiding maak ik, in samenspraak met u, een definitief ontwerp en een complete offerte. Hiervoor zullen tevoren afgesproken kosten in rekening worden gebracht.

Materialen

Wat betreft materialen zijn er vele mogelijkheden. De keuze hangt af van de functie en natuurlijk van uw wensen en budget. Ik werk met vol hout of plaatmateriaal, en de afwerking kan van geolied of gelakt tot (mat of glanzend) gespoten zijn. Ook ben ik thuis in het toepassen van staal, glas en moderne materialen zoals Corian en LGHimacs.

Mijn voorkeur gaat uit naar eerlijke en duurzame materialen. Met ‘duurzaam’ bedoel ik dat het duurzaam geproduceerd is (het bamboe van MOSO is hier een mooi voorbeeld van), maar ook dat het een leven lang meegaat. Mooi en kwalitatief goed hang- en sluitwerk is belangrijk, zowel voor het uiterlijk als voor de levensduur van uw meubel.

Back To Top